Skip to content

Pitt-Jolie, së bashku me fëmijët në Berlin

June 6, 2013

Pitt-Jolie, së bashku me fëmijët në BerlinPër Brad Pitt dhe Angeline Jolie kjo periudhë parashikohet e ngarkuar, me turin botëror për prezantimin e filmit të tyre të ri, “World War Z.”. 

Megjithatë, kjo nuk do të thotë se koha që do t’i dedikojnë gjashtë fëmijëve të tyre do të jetë e reduktuar.

Aktorët hollivudianë, u paraqitën në premierën e filmit të tyre në Berlin, ditën e martë, të shoqëruar nga të gjithë fëmijët e tyre, tre prej te cileve te biresuar.

Ndërkohë, interesi më i madh ishte për të parë se si do të dukej Jolie, e cila gjatë muajit maj iu nënshtrua një masektomie, siç njihet ndërhyrja kirurgjikale për heqjen e gjoksit.

Vendimi i 38-vjeçes u mor pasi analizat mjekësore treguan se ajo kishte një probabilitet të madh të prekjes nga tumori i gjoksit
Tashmë me dy gjinj artificialë, në formën e të mëpërparshmëve, aktorja u duk e buzëqeshur dhe në formën e saj më të mirë përpara publikut.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: