Skip to content

Rama: Vija bregdetare e dëmtuar nga abuzimet

June 6, 2013

Rama: Vija bregdetare e dëmtuar nga abuzimetNë një bashkëbisedim me banorë të Tales në Lezhë, kreu i Partisë Socialiste Edi Rama theksoi se vija bregdetare në Shqipëri është tepër e dëmtuar për shkak të ndërhyrjes brutale dhe abuzimeve ndër vite. 

“Turizmi ne bregdet eshte ne gjendjen me te veshtire qe ka qene ndonjeherë. Ne kemi si synim ngritjen e Agjencisë Kombëtare të Bregdetit me qëllim zgjidhjen e problemeve për vijën bregdetare të vendit tonë”, tha Rama.

Kreu socialist qëndron sot në Lezhë, Mirditë dhe Kukës, për takime me banorë të këtyre zonave.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: