Skip to content

Facebook sjell versionin e ri të Home

June 8, 2013

Facebook ka lëshuar përditësimin e ri për aplikacionin e saj të fundit, Facebook Home, i cili është në dispozicion vetëm në platformën mobile të Google, Android, ndërsa rrjeti social ka njoftuar se versioni i freskuar i aplikacionit sjell funksione të reja, duke përfshirë mundësinë për qasje në aplikacione.

Përveç kësaj, Facebook ka njoftuar se në listën e ndryshimeve përfshihet edhe mundësia për të ndryshuar atë që ke shpërndarë në profil, përkatësisht njerëzit të cilët mund ta shohin postimin e shpërndarë, dërgimin e disa fotografive në një mesazh të vetëm, si dhe përmirësimin e stabilitetit të aplikacionit dhe memories.

Me sa duket, Facebook menjëherë e ka vënë në dispozicion aplikacionin për shkarkim nga Google Play.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: