Skip to content

iRadio është pothuajse gati!

June 8, 2013

iRadio është pothuajse gati!SHBA – Në konferencën e ardhshme vjetore të “Apple” pritet të prezantohet publikisht projekti më i ri, iRadio IADs. Shërbimi më ri iRadio duket se është një risi që po sjell Apple. Emri i këtij sistemi “iRadio” nuk është përfundimtar.

iRadio do të paguajë rreth 10% të të ardhurave për të drejtën ekskluzive të muzikës. Ky shërbim do të shërbejë për të lidhur iTunes me iTunes Match, duke i lejuar përdoruesit të blejnë këngë dhe të dëgjojnë përmbledhjen në sistemin e tyre. Me këtë shërbim ata do të jenë një konkurrent i fortë i Pandora-s.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: