Skip to content

Ja sa herë bie në dashuri njeriu gjatë jetës së tij

June 8, 2013

Çdo herë që zemra juaj është thyer, ndoshta ju kanë thënë të mos shqetësoheni, sepse deti ka shumë peshk. Megjithatë, kjo nuk do të zgjasë përgjithmonë. Sipas një studimi, personi mesatarisht bie në dashuri katër herë gjatë jetës së tij.

Sipas studimit, njeriu mesatarisht zë vend rreth moshës 27 vjet, dhe 33 për qind e atyre janë me fat për të qëndruar pranë dashurisë së tyre të parë. 61 për qind e të anketuarve ankohen sepse ata lënë dashurinë e jetës së tyre, të largohej prej tyre, tetë nga dhjetë kanë humbur kokën e tyre për të paktën një person në 20-tat e tyre, katër në dhjetë mbi-’30, dhe tre nga dhjetë gjate 40 – ato.

Studimi gjeti gjithashtu se 41 për qind prej nesh së paku një herë në jetë kemi rënë në dashuri me një person që nuk duhet, dhe disa përsëritit disa herë.
Megjithatë, 77 për qind e njerëzve besojnë se ne nuk mund të zgjedhim me cilin njeri të biem në dashuri.

Ky test u ndoq nga 2.000 njerëz, një e treta e tyre thanë se ata besonin se ishte e mundur të jenë në dashuri në të njëjtën kohë më shumë se me një person.

Advertisements

From → Kuriozitete

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: