Skip to content

Nokia EOS, smartphone me kamerë 41 megapiksel

June 8, 2013

Nokia EOS, smartphone me kamerë 41 megapikselNokia EOS është duke punuar në pajisjen e saj të re Windows Phone 8. PureView posedon sensorin e kamerës prej 41 megapiksel dhe thuhet se edhe Nokia EOS do të posedoj kamerë të ngjashme. Së fundi nëpër internet kanë rrjedhur fotot aktuale të pajisjes së re të Nokias.

Sic mund të shihet në foton e mësipërme, pajisja e re ka një kamerë të madhe në pjesën e prapme, një blic masiv për një pajisje të tillë si dhe një dritë asistuese për fokusim. Pajisja në foto mund të jetë vetëm prototipi i pajisjes aktuale pasi që pjesa ‘XX Mega Pixel’ tregon që ky nuk është version final.

Deri tani nuk kemi informata mbi planet e Nokia për lancimin e kësaj pajisje.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: