Skip to content

Si të shndërron makiazhi (FOTO)

June 8, 2013

Makiazhi është një pjesë shumë e rëndësishme e femrave, nderkoh që në ditët e sotme dhe meshkujt po japin atij një rëndësi.

Por femrat janë ato që thuajse çdo ditë bëjnë tualet për të mbuluar pse jo defektet, për të qenë gjithmonë në formë dhe e kuruar, për tu dukur bukur.

Në fotot e mësipërme do të vëreni se si tualeti mund të shndërrojë një fytyrë femërore në një “mrekulli” më vete.

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: