Skip to content

Nani : I pasigurte per te ardhmen

June 9, 2013

Anësori portugez, Luis Nani, është shprehur tejet i pasigurt për të ardhmen e tij te gjiganti anglez Manchester United, duke thënë se do të marrë një vendim definitiv në ditët në vijim.

Kontrata e Nanit skadon verën e ardhshme dhe portugezi ka thënë se nuk është aspak i sigurtë për të ardhmen e tij.

“Unë nuk kam vendosur ende se ku do të shkoj, apo ku po shkoj. Unë do të vendosi në ditët e ardhshme për të ardhmen time”, ka potencuar Nani.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: