Skip to content

Zhytje ne det per personat me aftesi te kufizuara

June 9, 2013

Klubi i zhytjes, Prishtina, disa ditë më parë në bashkëpunim me Handikosin, ka organizuar një trajnim për zhytje nën ujë për personat me aftësi të kufizuara, të quajtur, “Freedom in the Water – Liria nën ujë”.

“Freedom in the Water – Liria nën ujë” u mundësua nga pronari i pishinës “Swiss Wellness Park”, z. Blerim Aliu.

Qëllimi i trajnimit ishte që edhe personave me aftësi të kufizuara t`iu mundësohet që të shijojnë kënaqësinë e zhytjes nën ujë.

Klubi i Zhytjes Prishtina i ndërmori të gjitha masat që këto aktivitete të kalojnë pa asnjë ekses, duke u përkujdesur që masat e sigurisë të jenë në nivelin e duhur, gjë që u arrit me sukses.

Po ashtu, klubi i zhytjes Prishtina, njofton opinionin se edhe përkundër vështirësive materiale që i kanë nuk do të ndalen së vepruari në këtë drejtim, dhe se zotohen se aktivitete të tilla do të organizojnë edhe në të ardhmen.

Advertisements

From → Kuriozitete

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: