Skip to content

Risia, mbrohuni nga shiu me çadër helmetë

June 10, 2013

Risia, mbrohuni nga shiu me çadër helmetëMundimi dhe sikleti i të luftuarit me një çadër në erë tani mund të mbetet thjesht e kaluar, falë një mbrojtëse në formë helmete.

Ombrella Rainshader i mbron përdoruesit nga era dhe shiu pa bllokuar shikimin e tyre. Gjatë testimeve në erërat e forta (rreth 52 km/orë) çadra nuk u kthye asnjëherë nga brenda.

Rainshader bazohet në helmetën tradicionale të motorit.

Rainshader ka: Skelet alumini të zi, Poliester, Lartësi 90cm, Gjerësi 5cm (kur mbyllet), Gjerësi 65cm (kur hapet), Pesha 0.5 kg.

Advertisements

From → Kuriozitete

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: