Skip to content

Berisha: Do të marrim statusin kandidat

June 11, 2013

Berisha: Do të marrim statusin kandidatKryeministri Sali Berisha përuroi të martën në mëngjes ndërtesën e Aviacionit Civil, nga ku deklaroi se në 23 qershor shqiptarët me votën e tyre do të firmosin mandatin për Shqipërinë e zhvilluar dhe për Shqipërinë europiane. 

“Ne shkojmë drejt zgjedhjeve me një program, me të cilin besojmë se do ta shndërrojmë Shqipërinë në një vend të zhvilluar”, u shpreh Berisha.

Kryeministri premtoi se në katër vitet e ardhshme Shqipëria do të marrë statusin e vendit kandidat dhe do të hapim negociatat për anëtarësim të plotë në BE dhe kjo do t’i japë Shqipërisë investime të mëdha nga BE dhe nga investitorë private.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: