Skip to content

Jo vetëm kafe për mengjes

June 11, 2013

Çdokush nga ne e ka të nevojshme të konsumojë njëkafe në mëngjes. “Të zgjon”,-arsyetojmë të gjithë, megjithatë, pak e dinë, se ekziston një pije që preferohet më shumë se kafeja. Është shumë e mirë për organizmindhe duhet të konsumohet përditë.

Receta është shumë e thjeshtë, në një gotë me ujë të vakët shtrydhni gjysmë limoni. Kjo pije është e pasur me vitaminë C dhe forcon imunitetin, duke ndihmuar kështu organizmin që të luftojë ftohjen.

Po ashtu, lehtëson procesin e tretjes së ushqimit dhe ndihmon nëse ju fryhet stomaku. Konsumi i limonit ndal edhe plakjen e lëkurës. Kjo pije ndihmon në freskimin e aromës së gojës dhe zvogëlon stresin.

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: