Skip to content

Rama në Kamëz: Mos votoni më qorrazi

June 11, 2013

Rama në Kamëz: Mos votoni më qorraziNë një bashkëbisedim me banorë të Kamzës, kreu i Partisë Socialiste Edi Rama akuzoi Kryeministri Sali Berisha se po i trajton banorët e kësaj zone si zgjedhës dhe jo si njerëz. 

“Berisha vazhdon të marrë votat tuaja, por nuk e kthen këtë besim në një investim te frytshem per ju, por e kthen per te rrotulluar ne palcen e kombit thiken e ndasise, duke shpifur pa pushim per PS dhe per mua personalisht”, tha Rama.

Kreu i PS kërkoi nga këta banorë që të mos votojnë më në mënyrë të shurdhër dhe qorrazi, pasi realisht PD vijon fushatën për të sjellë ujë, ndërkohë që jemi në vitin 2013, ndërsa Kryeministri thotë gjithnjë që banorët t’i gëzojnë shtëpitë e tyre, por pa ua shpërndarë tapitë.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: