Skip to content

8 të mirat e lidhjes në distancë

June 12, 2013

Jeni me kilometra larg partnerit? Mos u trishtoni sepse distanca ka edhe te mirat e veta. Ja cilat janë ato.

1. Për sa i përket depilimit, kur jeni ne distance me partnerin ndiheni me te qeta. Sigurisht qe kur ai te jete pranë jush duhet te jeni ne top forme gjithmonë, ndërsa kur ai është larg mund te neglizhoni disa gjera te vogla.

2. Mund te dilni lirshëm me shoqërinë edhe ne orët e vona te natës, pa menduar se ai po iu pret apo se do mërzitet.

3. Duke e pasur larg te dashurin mundoheni te gjeni mënyra te reja komunikimi me te dhe e njihni ne një mënyrë me ndryshe sesa kur e keni pranë.

4. Kur ai te rikthehet do kaloni momente edhe me magjike dhe do përjetoni emocione te mëdha.

5. Shoqet tuaja mund te vijnë kur t’iu teket dhe mund te kaloni gjithë natën duke folur me to.

6. Fakti se nuk qëndroni gjithë kohës pas tij do iu ndihmoje te keni një lidhje me te ekuilibruar dhe do mësoheni te qëndroni edhe vetëm.

7. Mund te bëni dashuri ne distance, me telefon apo duke u pare ne kamera. Kjo është një eksperience e re.

8. Kur ta rishikoni do ndjeni serish fluturat qe do iu vërtiten ne stomak dhe emocionet do jene si ne ditën e pare te takimit.

Advertisements

From → Lifestyle

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: