Skip to content

APPLE zbulon IOS 7

June 12, 2013

Apple sot ka prezantuar versionin më të ri të sistemit të saj operativ, iOS 7 për pajisjet e saj të famshme mobile, si iPhone, iPad dhe iPod Touch, dhe sipas Apple ky është ndryshimi më i madh që ka sjell kompania që nga debutimi i iPhone në tregun global.

Appe iOS 7 sjell ndërfaqe dhe përvojë krejtësisht të re dhe të ri-dizajnuar për përdoruesit e saj, si dhe një varg specifikash të reja, të cilat përfshijnë animacionet e reja, dhe shumë më shumë se kaq.

Dhe me aq sa kemi parë, gjërat duken të jenë më shumë se sa vetëm mbresëlënëse. Dhe kjo është e natyrshme për një kompani si Apple, e cila kohë pas kohe arrin të ndryshojë tregun në të cilin vepron, duke vënë standarde të reja për veten dhe konkurrentët e saj më të mëdhenj në treg.

Në ndërkohë, Telegrafi me siguri se do të sjell edhe risi të tjera lidhur me Apple iOS 7, duke përfshirë edhe informacione lidhur me atë se në cilat pajisije do të përfshihet iOS 7, si dhe datën e mundshme të debutimit në pajisjet e reja apo ato ekzistuese të Apple

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: