Skip to content

Ata qe sollen paqen tani po persekutohen

June 12, 2013

Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së, në vazhdimësinë e agjendës për mbrojtjen e vlerave të luftës, kanë shpërndarë sot në tërë Kosovën, pankarta me tekst: “EULEX is doing Nothing to fight War crimes”, ku janë paraqitur edhe disa prej lokacioneve ku gjatë luftës policia dhe ushtria jugosllave-serbe, ka masakruar popullatën civile shqiptare.

Është viti i dytë që Organizatat nuk e kremtojnë 12 qershorin, si ditë të Paqes, sepse ata që e sollën këtë paqe, po persekutohen padrejtësisht nga EULEX-i, në emër të “drejtësisë”.

Advertisements

From → Rajoni

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: