Skip to content

Jackie Chan me film autobiografik

June 12, 2013

Legjenda i arteve marciale, Jackie Chan, do të adaptojë një muzikal që do të përmbledhë momentet më të mira të tij të jetës dhe karrierës.

Chan është duke punuar në versionin muzikal të autobiografisë së tij të vitit 1998 “I Am Jackie Chan: My Life In Action”, që përmbledh jetën e prindërve të tij, edukimin e tij të hershëm në Shkollën e Operës në Pekin dhe ngritjen e karrierës së tij.

“Ne jemi duke kërkuar një regjisor për muzikalin për momentin. Është shumë ngazëlluese”, ka thënë aktori i filmave aksion.

Aktori po ashtu ka zbuluar se është duke punuar në librin e dytë autobiografik, të titulluar “Unë ende jam Jackie Chan”.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: