Skip to content

LSI, rimëkëmbje bujqësisë

June 12, 2013

LSI, rimëkëmbje bujqësisëKryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim gjate takimeve elektorale në komunat e Lushnjës, u shpreh se me rimëkëmbjen e bujqësisë do të vihet në punë e gjithë Myzeqeja. Meta tha se LSI e ka nje program te qarte per fermeret shqiptare duke premtuar subvencionime. 

“Programi ynë është që të vëmë Myzeqenë në punë, të vëmë Shqipërinë në punë, sepse mbështetja për ju ka qenë dhe është e paktë dhe shumë minimale. Që nga subvencionimi me 50 për qind, i farave më të zgjedhura, në mënyrë që të arrihen rezultatet dhe rendimentet më të larta, që tek subvencionimi i çmimit për plehrat kimike, për pesticidet, që nga subvencionimi me 25 për qind për blerjet e traktorëve, që nga subvencionimi i çmimeve për karburantet, si për serat ashtu edhe për punimet e tokës”, tha Meta.

Meta deklaroi se, te majtet nuk kane si qellim taksat, por i kane nje instrument per te zhvilluar ekonomine dhe per te rritur punesimin. Prioriteti tha Meta eshte vetem punesimi.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: