Skip to content

MACBOOK AIR del ne treg

June 12, 2013

Apple ka prezantuar linjën e saj të re të laptopëve MacBook Air, dhe sipas Apple kjo seri e laptopëve MacBook Air vjen me bateri e cila zgjat tërë ditën, pasi që e njëjta bazohet në platformën më të re të Intel, të njohur si Haswell.

Sipas njoftimit të Apple, në treg do të shfaqen dy modele të MacBook Air, njëri me ekran me diagonale prej 11 inç dhe tjetri me madhësi të ekranit prej 13 inç, ku jetëgjatësia e baterisë së të parit do të shkojë deri në 9 orë, ndërsa ajo e të dytit deri në 12 orë.

Çmimet e modeleve të reja të MacBook Air do të fillojnë prej 999 dollarëve dhe këto modele të laptopëve të rinj të Apple do të fillojnë të shiten që nga dita e sotme, edhe pse kompania ende nuk ka treguar se për cilat tregje saktësisht bëhet fjalë.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: