Skip to content

Prishtina disa dite pa uje te pijshem

June 12, 2013

Disa lagje të Prishtinës, do të mbesin pa ujë të pijeshem së paku dy ditët e ardhshme si pasoj e punimeve të një punëkryes privat, i cili ka dëmtuar rënë gypin 350 mm, gyp ky që furnizon 40 për qind të kryeqytetit.

Zonat të cilat do preken nga mungesa e furnizimit me ujë të pijshëm janë një pjesë e lagjes së Muhaxherëve, një pjesë e Ulpianës deri tek Spitali, një pjesë e ndërtesave tek Posta e re dhe një pjesë e lagjes së Veternikut.

“Ekipet tona të mirëmbajtjes gjinden në vendin e ngjarjes, dhe janë duke bërë përpjekjet që sa me shpejt që të jetë e mundur ta rikthejnë në funksion këtë gyp, ku presim që së paku brenda 2 ditëve të ardhshme të bëjmë një zgjidhje të përkohshme për furnizim me ujë të pijshëm për zonat të cilat furnizohen nga kjo arterie”, thuhet në një njoftimin e Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal Prishtina.

Advertisements

From → Rajoni

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: