Skip to content

Rama në Dibër: Do të ndërtojmë Rrugën e Arbrit

June 12, 2013

Rama në Dibër: Do të ndërtojmë Rrugën e ArbritKryetari i Partisë Socialiste Edi Rama, i cili ndodhet në këtë moment të fushatës elektorale në qarkun e Dibrës, premtoi që kësaj zone të Shqipërisë do t’i jepet perspektiva e munguar në të gjithë këto vite, duke theksuar se zotimet do të bëhen realitet duke nisur që nga ndërtimi i Rrugës së Arbrit. 

“Dibra nuk do të jetë më e braktisur, rrënimi në Dibër do të ndalet më 23 qershor. Votoni numrin 29, numrin e bekuar të çlirimit të Shqipërisë”, tha Rama.

Kreu socialist theksoi se më 23 qershor do të hapet rruga e një historie të re, ku Qeveria dhe politika njerëzit t’i shohë si njerëz dhe jo si zgjedhës.

Rama premtoi ulje të taksave për 95 për qind të shqiptarëve, hapjen e 300 mijë vendeve pune, rivendosjen e rendit dhe sigurisë në vend dhe ofrimin e shërbimeve shendetesore falas për qytetarët.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: