Skip to content

Xavi: Barca ende më e mirë se Bayerni

June 12, 2013

Xavi thotë se kampioni i Evropës, Bayern Munich, nuk ishte më i mirë se Barcelona sezonin e kaluar.

Bayerni turpëroi Barcën në të dyja ndeshjet gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve, por Xavi mendon ndryshe.

“Ju duhet të shikoni përtej rezultateve dhe ta analizoni se si shkuan ndeshjet. Ata u detyruan ta ndërrojnë stilin e lojës kur u përballën me ne dhe nuk luajtën me stilin e tyre të zakonshëm të hapur”.

“Ata shfrytëzuan shpejtësinë e anësorëve të tyre, ata na bënë presion mirë dhe u mbrojtën në mënyrë të qëndrueshme. Por ne dominuam në posedim, ata nuk mund të na e merrnin këtë”, ka thënë Xavi.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: