Skip to content

iPhone i ardhshëm me ekran deri në 5.7 inç

June 13, 2013

Më herët, iPhone nga Apple kishte ekran të ngjashëm me telefonat tjerë në treg, ndërsa madhësia e ekranit nuk e tejkalonte diagonalen prej 3.5 deri në 4 inç.

Megjithatë, gjërat mund të ndryshojnë tani, pasi që rivalët e Apple tani kanë modele me ekrane më të mëdha, të cilat fillojnë prej 4.7 inç e më lart, fakt i cili e bën ekranit e telefonit të famshëm të Apple relativisht të vogël.

Dhe si përgjigje për rivalët e saj, thuhet se Apple është duke menduar të krijojë modelin e ri të iPhone me ekran që madhësinë e ka prej 4.7 deri në 5.7 inç.

Raportet e njëjta thonë se Apple tashmë ka kërkuar nga furnitorët e saj aziatik që të shohin planin e saj për krijimin e një modeli të iPhone me ekran të madh. Prodhimi i këtij modeli thuhet se do të fillojë prej vitit të ardhshëm.

Dhe bashkë me këtë iPhone, i cili do të dallohet nga ekrani i madh, Apple thuhet se është duke menduar edhe për krijimin e modelit të iPhone me çmim të lirë, dhe krijimin e modeleve të iPhone në gjashtë ngjyra të ndryshme.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: