Skip to content

Messi akuzohet për evazion fiskal

June 13, 2013

Messi akuzohet për evazion fiskalTelashe për futbollistin më të mirë në botë. Lionel Messi dhe babai i tij, Jorge janë në qendër të një hetimi nga prokuroria e Barcelonës për akuzën e evazionit fiskal. 

Sipas shtypit spanjoll katër herë fituesi i Topit të Artë dhe babai i tij akuzohen për fshehjen e 4 milion eurove. Kjo shumë sipas autoriteteve spanjolle është përfituar nga e drejta e imazhit e asit argjentinas nga viti 2007 deri në vitin 2009.

Hetuesja e cështjes në fjalë është prokurorja Raquel Amado. Messi dhe babai i tij janë informuar për akuzën e ngritur nëpërmjet një letre të dërguar nga autoritetet në qendrën stërvitore Gava.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: