Skip to content

Pele: Më pëlqen stili i Balotellit

June 13, 2013

Legjenda braziliane, Pele, ka gjetur kohë për të lavdëruar sulmuesin e Milanit, Mario Balotellin, duke thënë se ai është një sulmues i vërtetë dhe se i pëlqen mënyra se si ai luan.

“Vërtetë më pëlqen stili i lojës së Balotellit. Ai është një sulmues i vërtetë”, ka thënë Pele për gazetarët.

“Ai e përdor fizikusin e tij për të krijuar hapësira për veten dhe për t’iu hapur probleme kundërshtarëve”, deklaroi Pele

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: