Skip to content

Përkujtohet Arjan Dodbiba

June 13, 2013

Topi: Kryeministri nuk e njeh rrotacioninGjatë një takimi me banorë të komunës Golem kryetari i FRD-së Bamir Topi akuzoi partitë e vjetra për mungesën e një politike vizionare. PD dhe PS me politikën e tyre e kanë lënë vendin jashtë Europës, ndërsa shtoi se politika dinjitoze dhe e moralshme e FRD-së do ta çojë Shqipërinë drejt BE-së. 

Duke u ndalur në programet zgjedhore të partive të vjetra kryetari Topi nënvizoi se ato çdo katër vite tundin kartën e punësimit dhe legalizimeve ndërkohë që këto premtime deri tani nuk jane mbajtur.

Topi foli dhe për imazhin e qeverisë aktuale duke thënë se ajo plotëson vetëm interesat e rrethit te ngushtë familjar ndërsa theksoi se FRD është parti në shërbim të qytetarëve.

“Kryeministri dhe ministrat që kanë tetë vjet në kolltuqet qeveritare nuk e njohin rrotacionin, fitoren e mbështesin vetëm tek premtimet boshe, ndaj mos u besoni mashtrimeve të tyre zgjedhore”, tha Topi.

Kreu I FRD-së i bëri thirrje banorëve të vlerësojnë zgjedhjet e 23 qershorit, sepse nëse neglizhohet dita e votimeve, nuk do të kenë të drejtën t’i ankohen qeverisë së re.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: