Skip to content

Rama: Zgjedhjet, historike për vendin

June 13, 2013

Rama: Zgjedhjet, historike për vendinNë një takim me temë “Tironsit për Rilindje”, kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama deklaroi se zgjedhjet e 23 qershorit janë historike për vendin, pasi nuk janë zgjedhje mes dy palësh, por janë zgjedhje mes rrënimit dhe rimëkëmbjes së vendit. 

“Eshtë një zgjidhje mes kësaj Shqipërie ku ka krim, pasiguri, konflikte pronash, papunësi të madhe, arsim jocilësor, analfabetizëm, sistem shëndetësor të falimentuar, sistem shëndetësor të korruptuar, ndotje, plehra dhe plot probleme të tjera; dhe një Shqipërie ku puna të mos jetë privilegj, por dinjitet i secilit, një Shqipërie që të ofrojë shërbime, njësoj si për ata që kanë, si për ata që s’kanë, një Shqipërie normale ku të ketë vaditje të tokave, dhe jo tharje të tyre kur është verë  dhe përmbytje kur ka reshje”, tha Rama.
Kreu socialist theksoi se alternativa e Rilindjes nuk do të sjellë mrekullira, por ai vetë premtoi se hallet e popullit do të jenë hallet e tij, problemet e tyre do të jenë problem i tij dhe përpjekjet e njerëzve do të jenë përpjekjet e tij.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: