Skip to content

Sequi: KQZ-ja s’mund të marrë vendime me katër anëtarë

June 13, 2013

Sequi: KQZ-ja s'mund të marrë vendime me katër anëtarë Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë Ettore Sequi zhvilloi një takim me kreun socialist Edi Rama, ku në qendër të tij ishte shkëmbimi i pikëpamjeve lidhur me procesin zgjedhor, por edhe cështja e KQZ-së. 

“Diskutuam për KQZ-në, i cili aktualisht është e përbërë nga katër anëtarë. Por për të marrë vendime, ky Komision duhet të ketë më shumë se katër anëtarë”, tha Sequi.

Ambasadori theksoi se BE dhe SHBA ndajnë së bashku opinionet dhe vizionin e tyre, ndërsa foli për një takim që do të zhvillohet mes tij dhe ambasadorit amerikan në Tiranë, Aleksandër Arvizu.

Sequi theksoi se takimi i të enjtes me Ramën, ishte në kuadër të takimeve të tij me krerë të politikës shqiptare në këtë moment kulmor të fushatës elektorale në vend.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: