Skip to content

Berisha: Legalizimet përfundojnë brenda vitit

June 14, 2013

Berisha: Legalizimet përfundojnë brenda vititDuke prezantuar kandidatët e Partisë Demokratike në Rrashbull të Durrësit, Kryeministri Sali Berisha premtoi se në vitet e ardhshme do të trefishohen grantet për fermerët. 

“Do të investojmë më shumë, do të përpiqemi më shumë për të ardhmen e vendit dhe njerëzve e po ashtu do të rrisim punësimin”, tha Berisha.

Ashtu sikurse edhe në takime të tjera elektorale, Berisha theksoi se në 23 qershor votuesit kanë përballë dy alternativa, atë të zhvillimit të vendit dhe në alternativën e bllokimit dhe shpifjes.

“Ju kërkoj socialistëve të Rrashbullit, të Durrësit dhe të gjithë Shqipërisë që të zgjedhin alternativën demokratike dhe  jo atë të Ramës, pasi sipas Berishës, ai ka penguar anëtarësimin në NATO, ka penguar marrjen e statusit kandidat për në BE”, tha Berisha.
Berisha premtoi që brenda vitit do të merren tapitë e tokave dhe të shtëpive, duke përfunduar kështu procesin e legalizimeve.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: