Skip to content

”Kanye nuk mund të jetë kurrë besnik”

June 14, 2013

”Kanye nuk mund të jetë kurrë besnik”Modelja dhe aktorja kanadeze e vendosur në qendër të vëmendjes si e dashura e Kanye West, pranoi se ka pasur raporte seksuale me reperin, por jo gjatë periudhës në të cilën ai është i lidhur me Kim Kardashian. 

Nga ana tjetër, Leyla Ghobadi, me aq pak sa ka mundur të njohë West, është në gjendje që të profetizojë: “Ai nuk do të jetë kurrë besnik ndaj Kim”.

”U njohëm në Montreal, gjatë një koncerti. U takuam në prapaskenë dhe atë mbrëmje përfunduam duke bërë seks në një hotel”, foli 26-vjeçarja, për natyrën e lidhjes së saj me këngëtarin.

”Më pas, ai dhe banda e tij u zhvendosën në Toronto për dy koncerte të tjera dhe u takuam për të njëjtin qëllim edhe atje. E gjithë kjo ndodhi përpara se të njihej me Kim Kardashian dhe nuk folëm kurrë për të, por unë e dija që Kanye është një lloj Don Zhuani, ai nuk mund të jetë kurrë besnik, as ndaj Kimit”, tha Leyla.

Megjithatë, pavarësisë dëshmisë së Leylas, një revistë amerikane pretendoi të mërkurën se prova që ai ka frekuentuar kanadezen gjatë kohës kur shoqërohej me Kim shtatzanë.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: