Skip to content

Rama: Do të ndëshkojmë me votë PD në 23 qershor

June 14, 2013

Rama: Do të ndëshkojmë me votë PD në 23 qershorKryetari i Partisë Socialiste në një takim me banorët e Gurit të Zi në Shkodër deklaroi se Partia Demokratike që është kthyer në një parti familjare do të ndëshkohet votë më 23 qershor. 

“Komunizmi sot jeton vetëm në një vend, në kokën e Sali Berishës. Më 23 qershor ne do të fitojmë. Jam i bindur se shumë militantë të Partisë Demokratike sot janë të zhgënjyer”, tha Rama.

Kreu socialist shprehu keqardhjen që në Shkodër vijojnë përmbytjet sa herë ka reshje, pasi sistemet e kullimit dhe hidrovoret janë të shkatërruara.

Advertisements

From → Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: