Skip to content

Rike dhe Anaidi dëfrehen së bashku

June 14, 2013
1

Ai është fituesi i Big Brother 6, ndërsa ajo një ndër vajzat më joshëse të asaj shtëpie. Anaididhe Rike, dy personazhe absolutisht ndër më të përfolurit në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, janë argëtuar së bashku në një prej club-ve të Tiranës.

Gjithçka e rrëfen vetë Rikja, e cila ka postuar në profilin e saj në Facebook një foto në “shoqërinë” e Anaidit. Madje, e ka vendosur atë edhe si foto profili.

Mos vallë mes të dyve po lind një lidhje dashurie? Të presim e të shohim.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: