Skip to content

Selena Gomez bëhet me motër

June 14, 2013

Selena Gomez bëhet me motërDita e premte solli një “dhuratë” të veçantë për Selena Gomez… ajo u bë me motër. 

Mandy Teefey, e ëma e aktores, këngëtares dhe “show-girl” 20-vjeçare solli në jetë vajzën e saj të dytë në një maternitet në Los Anxhelos, në të cilin u shoqerua nga bashkëshorti Brian dhe familjarë të tjerë.

Selena është vajza e martesës së mëparshme të Mandy, me Ricardo Gomez.

Që prej vitit 2006, nëna e Selenës ishte rimartuar dhe kishte tentuar edhe më parë të zgjeronte familjen e saj, por në vitin 2011 një shtatzani u ndërpre nga një dështim i papritur, për shkak të një barre jashtë mitre.

Shtatzaninë e nënës së saj, kishte qenë Selena që e kishte shpallur më parë gjatë marsit, në ditën e festës së nënës.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: