Skip to content

Festa e Harley, motorët pushtojnë Romën

June 15, 2013
Një varg i gjatë motorësh Harley Davitson kanë mbushur Romën shoqëruar me muzikën e rokut të shpërndarë nga autoparlantët e motorëve. Të shumtë kanë qenë personat që kanë marrë pjesë në kilometrat e parë të paradës në Romë. Shtëpia amerikanë made in Milwaukee feston kështu 110 vjetorin e krijimit të saj. Emocione të mëdha për pasarelën pranë Colosseut dhe përgjatë Fori Imperial. 
Advertisements

From → Show-biz, Vendi

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: