Skip to content

Selanik, shmanget tragjedia. Avioni doli jashtë piste

June 15, 2013

Selanik, shmanget tragjedia. Avioni doli jashtë pisteNjë tragjedi është shmangur në aeroportin e Selanikut në Greqi.

Një avion që transportonte 160 pasagjerë doli jashtë pistës gjatë uljes.

Piloti i avionit të kompanisë “Astra”, që vinte nga Rusia, nuk mundi të ndalojë avionin gjatë uljes për arsye ende të panjohura, dhe gjatë manovrave doli jashtë pistës. Shume mjete u mobilizuan për të shmangur përplasjet dhe për të ndaluar avionin.

Forcat e ndihmës së shpejtë evakuuan udhëtarët dhe sipas informacioneve, të gjithë janë në gjendje të mire shëndetësore.

Po punohet për të identifikuar problemet me frenat e avionit, që për pak sa nuk shkaktuan një tragjedi vdekjeprurëse.

Advertisements

From → Rajoni

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: