Skip to content

Adi Krasta, 150 mijë lekë detyrim ndaj “Top”-it

June 16, 2013

Adi Krasta, 150 mijë lekë detyrim ndaj “Top”-itGazetari i mirënjohur Adi Krasta ka humbur betejën ligjore me televizionin “Top Channel”. Gjykata e Tiranës ka vendosur të  pranojë kërkesë-padinë e televizionit dhe të  urdhërojë Krastën t’i kthejë shoqërisë “Top  Channel” sh.a. vlerën prej 149.803 lekësh, si  sanksion për zgjidhje të kontratës së punës me  afat në mënyrë të menjëhershme dhe pa  shkaqe të justifikuara. Në vendimin e gjykatës  thuhet se paditësi, shoqëria “Top Channel” sh.a. (me cilësinë e punëdhënësit) ka lidhur kontratën e punës më datë 13.09.2011 me të paditurin
Adrian Krasta (me cilësinë e punëmarrësit).

Kontrata ka parashikuar një kohëzgjatje prej 9  muajsh, saktësisht nga dt.13.09.2011 deri në dt.25.06.2012. Televizioni “Top Channel”, e ka punësuar Krastën për vendin e punës “Moderator”, në programin televiziv “100 Milionë”, të cilin ky i fundit do ta realizonte përgjatë gjithë sezonit televiziv prej 9 muajsh.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: