Skip to content

Cameron: Ndonjëherë punoj edhe me pizhama

June 16, 2013

Cameron: Ndonjëherë punoj edhe me pizhamaKryeministri britanik David Cameron pranoi se herë pas here ai punon i veshur me …pizhama. 

Kryeministri e tregoi këtë sekret për një emision të BBC, “Have Your Say”. “Unë cohem shumë herët në mëngjes dhe nis punoj përpara se të vishem me veshjen zyrtare. Kështu që, po, punoj edhe i veshur me pizhama”, tha Cameron.

Kryeministri dukej shumë i çlirët në përgjigjet dhënë për këtë emision.

Advertisements

From → Show-biz

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: