Skip to content

Erdogan iu kërkon protestuesve që sot të tërhiqen nga parku ‘Gezi’

June 16, 2013

Erdogan iu kërkon protestuesve që sot të tërhiqen nga parku ANKARA- Kryeministri turk, Recep Tayyip Erdogan bëri dje në mbrëmje thirrjen e fundit ndaj manifestuesve që mbushin çdo ditë parkun “Gezi” dhe sheshin “Taksim” të Stambollit, që të tërhiqen sot, përndryshe, ai do të kërkojë ndërhyrjen e policisë.

“Kemi një mbledhje publike nesër në Stamboll. E them qartë se nëse sheshi “Taksim” nuk boshatiset, atëhere forcat e rendit të këtij vendi do të dijnë si ta boshatisin”, deklaroi dje Erdogan gjatë një fjalimi përpara mijëra militantëve në një zonë periferike të Ankarasë.

Advertisements

From → Europa

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: