Skip to content

Microsoft Office me aplikacion mobil për iPhone

June 16, 2013

Microsoft sot ka lëshuar aplikacionin e ri të paketës së saj për zyrë, Microsoft Office Mobile, edhe pse këtë aplikacion mund ta përdorin vetëm abonuesit e pakos Office 365.

Sot, Microsoft e ka vënë Microsoft Office Mobile për iPhone si aplikacion falas për shkarkim, mirëpo llogaria e përdoruesit të Office 365 nevojitet për ty lidhur me shërbimin.

Specifikat kryesore të Microsoft Office Mobile përfshijnë qasjen në Office 365 dhe shërbimet e Microsoft të bazuara në re, si SkyDrive, SkyDrive Pro, apo SharePoint, dhe me këtë, përdoruesit mund t’i ruajnë të gjitha dokumentet.

Bashkë me këtë funksion, Microsoft ka shtuar mundësinë që në aplikacion të shihen të gjitha dokumentet që janë hapur fillimisht në kompjuterin personal, dhe sipas Microsoft, të gjitha dokumentet do të kenë pamje origjinale sikurse në kompjuter personal apo atë të zyrës

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: