Skip to content

“FH”: Zgjedhje, test vendimtar për demokracinë

June 18, 2013

"FH": Zgjedhje, test vendimtar për demokracinë“Freedom House” publikoi raportin për vendet në tranzicion 2013. Në vleresimin për Shqipërinë, raporti thotë se zgjedhjet e 23 Qershorit do të jenë një test vendimtar. 

“Administrimi i zgjedhjeve ne vitet e meparshme ka prekur rende zhvillimet politike dhe institucionale ne vend. Klima ekzistuese armiqesore dhe deshtimi per te shenuar progres ne procesin e inbtegrimit ne BE është një rezultat i drejtperdrejte i procesit te debatuar elektoral te vitit 2009- shkruhet ne raport. – Zgjedhjet e ardhshme te pergjithshme, te caktuara per 23 Qershor 2013 do te jene vendimtare per demokracine shqiptare dhe funksionimin e institucioneve kryesore”.

Advertisements

From → Rajoni

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: