Skip to content

Ios 7 kopje e Android ??

June 18, 2013

image

Në mënyrë sensacionale ditë më parë u lansua versioni i ri i sistemit operativ të kompanisë Apple, iOS 7. Vëmendja për konferencën e Apple ishte e madhe, gjithnjë nën frymën e asaj se do të publikohet ndonjë gjë ‘revolucionare’. Por, sa revolucionar në të vërtetë është iOS 7?

Google ka refuzuar që të argumentojë në publik me Apple rreth sistemeve operative, teksa në mënyrë të ashpër Tim Cook, pasuesi i Steve Jobs te Apple, ka thumbuar jo rallë herë edhe në konferencën e fundit rivalin e saj.

Apple në mënyrë sensacionale e lansoi sistemin e ri operativ iOS 7, i cili dallon shumë nga sistemi i kaluar operativ i Apple, si në strukturë, ashtu dhe në butona, në interface dhe ngjyrat e përdorura.

Por, sistemi i ri operativ i Apple (iOS7) ka shumë ngjashmëri me sistemin operativ të Androidit, (Jelly Bean 4.2).

Ngjashmëri ka shumë në formatin se si Apple ka tentuar të ndryshojë pamjen, duke e bërë atë në ideologji të njëjtë me Androidin. Dallime vërehen kryesisht në ngjyra, por në fotografitë më poshtë mund të vëreni më detajisht se si Apple duket të jetë inspiruar nga rivali i përbetuar Google për ‘revolucionarin’ iOS 7

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: