Skip to content

Itunes 500,000 perdorues te rinj cdo dite

June 18, 2013

image

Sipas Apple, shërbimi i famshëm i muzikës iTunes deri më sot ka arritur në 575 milionë përdorues. Për disa, kjo shifër mund të duket si e pabesueshme, mirëpo të njëjtit duhet ditur se Apple shton përafërsisht nga 500 mijë përdorues të rinj në ditë.

Sipas kësaj shifre, Apple do të shtojë edhe 100 milionë përdorues të ri në iTunes deri në fund të këtij viti.

Dhe këta numra nuk janë befasi, pasi që në iTunes përdoruesit sot mund të gjejnë shumëllojshmëri të përmbajtjes. Mirëpo, në raport gjithashtu thuhet se edhe pse numri i përdoruesve po rritet, koha e shpenzuar në shërbim është në rënie, gjatë disa viteve të fundit.

Advertisements

From → Teknologji

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: