Skip to content

Bërtet në avion, udhëtarët e lidhin

June 19, 2013

Bërtet në avion, udhëtarët e lidhin

Pasagjerë të linjës amerikane të “United Airlines” u përleshën me një udhëtar që nisi të bërtiste në avion e të bënte veprime të çrregullta, informoi të martën “CNN”. 

Ngjarja ndodhi në fluturimin 116, nga Hong Kongu për në Njuark. Në orën e dhjetë të fluturimit, ndërsa “Boeing 777” po i afrohej tokës amerikane, një udhëtar u ngrit në këmbë, e nisi të bërtiste rreth CIA-s, terrrorizmit, skandalit të përgjimeve dhe një lloj helmi.

Frazat ishin të palidhura midis njëra-tjetrës, por kur ai tentoi të fuste dorën në xhep, pasagjerë të tjerë të shqetësuar e vendosën përfund dhe e lidhën.

Ai u dorëzua në mbërritjen në aeroport tek policia, e cila nisi hetimet rreth kësaj ngjarje si dhe verifikimet mbi gjendjen mendore të pasagjerit.

Ndonëse në bordin e avionit u provua një ndienjë pasigurie, anëtarët e ekuipazhit ndihmuan për të vendosur menjëherë rregull dhe ulja u realizua sipas të gjitha procedurave standarte.

Advertisements

From → Bota

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: