Skip to content

Shkëmbim Cassano-Belfodil

June 19, 2013

Shkëmbim Cassano-BelfodilInteri dhe Parma kanë rënë dakort për shkëmbimin që do të transferonte Antonio Cassano-n në Parma dhe Belfodilin tek Interi. 

Sipas mediave italiane dy klubet dhe trajnerët respektivë kanë rënë dakort, por mbetet për t’u dhënë “ok” nga sulmuesi barez. Cassano nuk bën pjesë në planet e Mazzarit, ndërsa sulmuesi i ri i Parmës është në listën e preferencave të ish-teknikut të Napolit.

Mazzarri ka kërkuar sulmuesin që kur ndodhej në stolin e napolitanëve. Nësë do transferohej tek Interi, Belfodil do të ishte njëra nga shtyllat ku Mazzarri do të përpiqet të ndërtojë sulmin e skuadrës së tij.

Advertisements

From → Sport

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: